050 477 9900 (arkisin klo 10-16) info@sellina.fi

HINNASTOMME

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron, matkat, vakuutukset & pesuaineet. Luotettavat hinnat ilman turhia piilokuluja.

Usein kysyttyä

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron, matkat, vakuutukset & pesuaineet. Luotettavat hinnat ilman turhia piilokuluja. 

1. Onko hoiva- tai siivouspalvelua mahdollista kokeilla ilman pidempää sitoutumista?

Totta kai! Meille on tärkeää, että koet olosi hyväksi ja turvalliseksi kanssamme – oli kyseessä hoiva- tai siivousasiakkuus. Tarjoamme mm. kertasiivouksia ilman sitoutumispakkoa ja hoivapalveluissa mahdollisuuden määräaikaiseen hoivasuhteeseen. 

2. Voiko Sellinan palveluja maksaa palvelusetelillä?

Kyllä voi! Otamme vastaan Helsingin ja Espoon kaupungin myöntämiä palveluseteleitä sekä siivous- että hoivapalvelujen maksuun. Autamme mielellämme sinua palveluseteleiden kanssa, mikäli jokin niissä mietityttää. Lue lisää palveluseteleistä täältä.

3. Saako palveluista kotitalousvähennystä?

Kyllä saa! Sekä siivous- että hoivapalveluistamme saa kotitalousvähennyksen. Vähennys on vuonna 2020 40%  maksetusta summasta enintään 2250 euroon vuodessa.  Lue lisää kotitalousvähennyksestä täältä.

Hoivapalvelut

Käynnit sopimuksen mukaan

41 € / tunti

Sairaanhoitajan käynti

Käynnit sopimuksen mukaan

44 € / tunti

Jatkuvalla sopimuksella

39 € / tunti

Ilman jatkuvaa sopimusta

44 € / tunti

Yli 75-vuotiaille

38 € / tunti

Sotaveteraaneille

33 € / tunti

Yli neljän tunnin kerta- tai suursiivouksiin lähetämme kaksi osaavaa siivoojaa.

Kerrothan mahdolliset erityistoiveet jo tilatessasi siivouspalvelua, jotta siivoushenkilökuntamme voi varmasti varautua tarvittaviin välineisiin parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Tällaisia erityistoiveita ovat esimerkiksi kristallikruunujen tai pöytähopeiden kiillotus, saunanpesu tai ikkunanpesu.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, matkat, vakuutukset, pesuaineet, eli niihin ei lisätä mitään piilokuluja!

KOTITALOUSVÄHENYKSELLÄ 40 % PALAUTUS

Hyödynnä kotitalousvähennys kotisiivous- tai kotihoivapalveluistamme.  Säästä jopa 40 % palvelun hinnasta.

Olemme olleet todella tyytyväisiä Sellinan palveluun. Kyselen myös isältäni aina välillä miten on mennyt ja hän on kertonut ihania tarinoita Sellinan hoitajista.”

-Sellinan asiakas, 2019

Sellinassa ja Sellinan hoitajissa parasta on se, että koen että meillä on avoin suhde. Koen voivani sanoa jos on tarvetta sanoa ja myös heidän puolestaan puhutaan rehellisesti ja avoimesti.

-Sellinan asiakas, 2019

Minulla on läheiset välit vanhempiini ja on ollut vaikea nähdä millaisia muutoksia ikä tekee. Halusin mahdollisimman hyvää hoitoa heille ja koen että niin on tapahtunut Sellinan valittuani.”

-Sellinan asiakas, 2019

”Sellinan hoitajista löytyy huipputyyppejä ja hyvää huumorintajua. Olen myös kokenut, että voi hyvin sanoa myös suoraan että ’voisiko asiat hoitaa näin’ tai ’ottaa tämän huomioon’. Esimerkiksi sellaiset pienetkin asiat, kuten että voisiko isälle keittää aina välillä puuroa”

-Sellinan asiakas, 2019

”Kaikista paras kiitos Sellinalle on se, että miten äiti ja isä ovat kokeneet Sellinan hoitajat. On ollut turvallista näiden hoitajien kanssa ja olekin suositellut Sellinaa lämmöllä myös ystävilleni.

-Sellinan asiakas, 2019

”Meidän isä on ihan mielettömän iso herkkusuu. Isä oli hyvin iloinen Jutan lahjaksi tuomasta suklaajoulukalenterista. Hän oli hirveän tyytyväinen, sillä siinä yhdistyy kaksi tärkeää asiaa: häntä oli muistettu ja se, että lahja oli suklaata. Usein pienimmät asiat ovat niitä isoimpia asioita”

-Sellinan asiakas, 2019

Muutos isän hyvinvoinnissa henkisesti ja fyysisesti on ollut mielettömän suuri vaihdettuamme Sellinan kotihoitoon.”

-Sellinan asiakas, 2019

”Äiti kerran kysyi isältä kuka hoitajista on kivoin, vaikka ei tällaiseen ehkä kukaan osaisi vastata. Isä oli vastannut ihanasti että ’kaikki he ovat minulle rakkaita’. Mun mielestä se oli aika isosti sanottu ja kertoo aika paljon. Siinä vaiheessa hoivasuhdetta oli ollut takana vasta alle vuosi. Tämä kuvastaa hyvin Sellinan tapaa hoitaa asiakkaitaan.”

-Sellinan asiakas, 2019

”Sellinan Annukka on hirmuisen ystävällinen, herttainen ja kärsivällinen aina. Hän  jaksaa bongata isän kanssa kaikki linnut, oravat, ihmiset ja lentokoneet keittiön ikkunasta ruokailun yhteydessä. Joskus siinä saattaa joutua istumaan kahdesta kolmeenkin tuntiin.”

-Sellinan asiakas, 2019

Varaa ilmainen palvelukartoitus 

Teemme aluksi jokaisen asiakkaamme kanssa maksuttoman palvelukartoituksen, jossa keskustelemme joko kotihoivaan tai -siivoukseen liittyvistä toiveista ja tavoitteista. 

Asiakkaan toiveiden toteuttaminen ja mahdollisimman joustava toiminta ovat keskeisintä palvelussamme. Palvelukartoituksen tilaaminen ei sido sinua mihinkään.

Jätä yhteydenottopyyntö

Våra Priser 

Vård

41 € / timme

Sjukskötares besök

44 € / timme

Städning

Med fortsättande kontrakt

39 € / timme

Utan fortsättande kontrakt

44 € / timme

Över 75 åriga

38 € / timme

Krigsveteranspris

33 € / timme

Vid över fyra timmars städning skickar vi två duktiga städare. Kom ihåg att berätta om dina specialönskningar (polering av kristallkrona eller bordssilver, tvättning av bastu, fönstertvätt o.s.v.) då du beställer städning, så att städaren säkert har de tillbehör hen behöver för att skapa ett lysande slutresultat.

I priserna ingår resorna, försäkringarna, tvättmedlen m.m. så det kommer inga gömda extrakostnader.

Våra vård- och städningstjänster går att avdra i skatten.