050 477 9900 (arkisin klo 10-16) info@sellina.fi

Meille asiakkaidemme terveyden turvaaminen on tärkeintä, joten olemme ryhtyneet toimenpiteisiin liittyen Suomessa kasvaneisiin koronavirustartuntamääriin.

Sellinan toimenpiteet

Jatkamme kotihoiva- ja siivouskäyntejämme normaaliin tapaan, mutta kiinnitämme erityishuomiota varotoimenpiteisiin. Emme lähetä pienessäkään flunssassa olevaa hoitajaa asiakkaidemme luo, ja kiinnitämme erityishuomiota henkilökunnan että asiakkaidemme hygieniaan.

Omaisten vierailut

Hoiva-asiakkaamme ovat alttiita infektioille, joten pyydämme omaisia rajoittamaan vierailuja toistaiseksi heidän luonaan etenkin silloin, jos havaittavissa on pieniäkään flunssa- tai tartuntataudin oireita tai on matkustanut ulkomaille lähiaikoina. Oireettomana vieraillessa suosittelemme huolehtimaan erityisen paljon hygieniasta, sekä välttämään turhaa lähikontaktia, kuten halauksia. Suosittelemme kuitenkin lämpimästi olemaan kasvavissa määrin yhteydessä puhelimitse ja lähentymään henkisesti. Tulemme työskentelemään tiiviisti yhteistyössä omaisten kanssa välttääksemme infektioiden leviämisen ja pitääksemme rauhallisen ilmapiirin yllä tulevan kauden ajan.

Ilmoita meille mahdollisista oireista

Mikäli asiakkaidemme omaisilla on todettu tartuntatapaus tai on aiheellista epäillä sellaista, olettehan meihin yhteydessä välittömästi.

Lue myös nämä

Sellinan tarina

Uusi alku Oli huhtikuun ensimmäinen päivä vuonna 2015 ja uuden alun aika. VKY...

Määräaikainen hoitosuhde – huoletonta tutustumista ilman sitoutumispakkoa

Kun valitsee kotihoitoa itselleen tai läheiselleen, voi olla vaikea arvioida...

Oravien bongausta ja avointa kommunikaatiota | Tarinoita Sellinan asiakkailta

"Sellinassa ja Sellinan hoitajissa parasta on se, että koen että meillä on...

Sellinan toimintaohjeet koronavirukseen

Meille asiakkaidemme terveyden turvaaminen on tärkeintä, joten olemme...

Kotitalousvähennys – Mitä? Kenelle? Miten?

Hyödynnä kotitalousvähennys Sellinan asiakkaanaKotitalousvähennys kuulostaa...

Sellinan kotihoito kätevästi myös palvelusetelillä

Mikä on palveluseteli?Palveluseteli on maksusitoumus, eli rahanarvoinen...

Olemme olleet todella tyytyväisiä Sellinan palveluun. Kyselen myös isältäni aina välillä miten on mennyt ja hän on kertonut ihania tarinoita Sellinan hoitajista.”

-Sellinan asiakas, 2019

Sellinassa ja Sellinan hoitajissa parasta on se, että koen että meillä on avoin suhde. Koen voivani sanoa jos on tarvetta sanoa ja myös heidän puolestaan puhutaan rehellisesti ja avoimesti.

-Sellinan asiakas, 2019

Minulla on läheiset välit vanhempiini ja on ollut vaikea nähdä millaisia muutoksia ikä tekee. Halusin mahdollisimman hyvää hoitoa heille ja koen että niin on tapahtunut Sellinan valittuani.”

-Sellinan asiakas, 2019

”Sellinan hoitajista löytyy huipputyyppejä ja hyvää huumorintajua. Olen myös kokenut, että voi hyvin sanoa myös suoraan että ’voisiko asiat hoitaa näin’ tai ’ottaa tämän huomioon’. Esimerkiksi sellaiset pienetkin asiat, kuten että voisiko isälle keittää aina välillä puuroa”

-Sellinan asiakas, 2019

”Kaikista paras kiitos Sellinalle on se, että miten äiti ja isä ovat kokeneet Sellinan hoitajat. On ollut turvallista näiden hoitajien kanssa ja olekin suositellut Sellinaa lämmöllä myös ystävilleni.

-Sellinan asiakas, 2019

”Meidän isä on ihan mielettömän iso herkkusuu. Isä oli hyvin iloinen Jutan lahjaksi tuomasta suklaajoulukalenterista. Hän oli hirveän tyytyväinen, sillä siinä yhdistyy kaksi tärkeää asiaa: häntä oli muistettu ja se, että lahja oli suklaata. Usein pienimmät asiat ovat niitä isoimpia asioita”

-Sellinan asiakas, 2019

Muutos isän hyvinvoinnissa henkisesti ja fyysisesti on ollut mielettömän suuri vaihdettuamme Sellinan kotihoitoon.”

-Sellinan asiakas, 2019

”Äiti kerran kysyi isältä kuka hoitajista on kivoin, vaikka ei tällaiseen ehkä kukaan osaisi vastata. Isä oli vastannut ihanasti että ’kaikki he ovat minulle rakkaita’. Mun mielestä se oli aika isosti sanottu ja kertoo aika paljon. Siinä vaiheessa hoivasuhdetta oli ollut takana vasta alle vuosi. Tämä kuvastaa hyvin Sellinan tapaa hoitaa asiakkaitaan.”

-Sellinan asiakas, 2019

”Sellinan Annukka on hirmuisen ystävällinen, herttainen ja kärsivällinen aina. Hän  jaksaa bongata isän kanssa kaikki linnut, oravat, ihmiset ja lentokoneet keittiön ikkunasta ruokailun yhteydessä. Joskus siinä saattaa joutua istumaan kahdesta kolmeenkin tuntiin.”

-Sellinan asiakas, 2019