050 477 9900 (arkisin klo 10-16) info@sellina.fi

Mikä on palveluseteli?

Palveluseteli on maksusitoumus, eli rahanarvoinen vaihtoehto kunnan itse tuottamille palveluille. Kunta määrittelee palvelusetelin arvon ja on valinnut huolella palveluntuottajat, joiden palveluita sillä voi maksaa. Me kuulumme näiden palveluntarjoajien joukkoon Helsingin ja Espoon kaupunkien asiakkaille ja palvelemme mielellämme lämmöllä ja ammattitaidolla palveluseteli maksuvälineenä.

Palveluseteliä voi käyttää kotihoitoon ja siivouspalveluihin, mutta palveluseteliä haettaessa on eriteltävä kumpaan palveluun palveluseteliä tullaan käyttämään. Palvelusetelin tarpeen määrittelee ja setelin myöntää kuntasi sosiaali- tai terveydenhuollon edustaja.

Miten voin hyödyntää myönnetyn palvelusetelin?

Kun olet saanut palvelusetelin itsellesi tai läheisellesi Helsingin tai Espoon kaupungilta, sen hyödyntäminen on helppoa. Voit olla suoraan yhteydessä meihin soittamalla numeroon 050 477 9900 (arkisin klo 10-16), ja me autamme sinua eteenpäin palvelusetelin hyödyntämisessä, sekä tarpeesi kattavan palvelu- ja hoitosuunnitelman laatimisessa.

 

Huomioithan että palvelusetelin arvo ja omavastuuosuus voivat vaihdella, joten otathan palvelusetelin tiedot esille ennen puheluamme, jotta voimme auttaa ja neuvoa sinua mahdollisimman hyvin sen hyödyntämisessä. Kirjautumalla PSOP-järjestelmään pankkitunnuksillasi, pääset katsomaan omia palveluseteleitäsi, tietojasi ja palvelutapahtumiasi.

Palvelusetelin käytön vaiheet

 

  1.   Tarpeen määrittely
  2.   Palvelupäätös
  3.   Palvelusetelin saaminen
  4.   Palveluntarjoajan valinta
  5.   Yhteydenotto puhelimitse tai sähköpostitse
  6.   Palvelun aloittaminen
Kysy lisää

Minkä arvoinen palveluseteli on?

Palvelusetelin arvo vaihtelee tarpeen mukaan. Sinulle tai läheisellesi myönnetyn palvelusetelin arvon näet PSOP-järjestelmästä kirjautumalla pankkitunnuksillasi. Halutessasi voit myös valita palveluseteliä arvokkaamman palvelun ja maksaa palvelun ja palvelusetelin erotuksen itse.

Hyödynnä palveluseteliä myös kotisiivouksessa

Sosiaali- ja terveystoimen kotihoito järjestää kotihoidon asiakkaille siivouspalvelua vuosittaisen määrärahan puitteissa. Kotihoidon kotisiivouksen palveluseteli on tarkoitettu tukemaan kotona asuvaa asiakasta siivouksessa, josta asiakas ei itse suoriudu. Palvelusetelillä kunta sitoutuu maksamaan kodin siivouksen kustannuksista palvelusetelin suuruisen summan.

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään palvelusetelin käyttöön tai käyttöönottoon liittyen, olemme mielellämme apunasi. Voit olla meihin yhteydessä soittamalla numeroon 050 477 9900 (arkisin klo 10-16)  tai sähköpostitse info@sellina.fi. Huomioithan että vastaanotamme ainoastaan Helsingin ja Espoon kaupungin myöntämiä palveluseteleitä. Mikäli kuulut jonkin muun alueen piiriin, olethan yhteydessä oman kuntasi sosiaali- tai terveydenhuollon edustajiin.

Lue myös nämä

Kotitalousvähennys – Mitä? Kenelle? Miten?

Hyödynnä kotitalousvähennys Sellinan asiakkaanaKotitalousvähennys kuulostaa...

Sellinan toimintaohjeet koronavirukseen

Meille asiakkaidemme terveyden turvaaminen on tärkeintä, joten olemme...

Sellinan kotihoito kätevästi myös palvelusetelillä

Mikä on palveluseteli?Palveluseteli on maksusitoumus, eli rahanarvoinen...

Sellinan tarina

Uusi alku Oli huhtikuun ensimmäinen päivä vuonna 2015 ja uuden alun aika. VKY...

Oravien bongausta ja avointa kommunikaatiota | Tarinoita Sellinan asiakkailta

"Sellinassa ja Sellinan hoitajissa parasta on se, että koen että meillä on...

Määräaikainen hoitosuhde – huoletonta tutustumista ilman sitoutumispakkoa

Kun valitsee kotihoitoa itselleen tai läheiselleen, voi olla vaikea arvioida...