050 477 9900 (arkisin klo 10-16) info@sellina.fi

KORKEALAATUISET

HOIVAPALVELUT

Tarjoamme kokonaisvaltaista ja korkealaatuista kotihoitoa ikäihmisille, omaishoitajille ja muille arjen apua tarvitseville.

Luotettavaa kotihoitoa pääkaupunkiseudulla

Toimimme joko osana asiakkaan laajempaa hoitorinkiä tai ainoana hoitavana tahona. Teemme tiivistä yhteistyötä Helsingin ja Espoon kaupunkien kotihoitojen kanssa ja otamme vastaan näiden kaupunkien palveluseteleitä.

Meillä on valmiudet ja vankka kokemus pienestä avun tarjoamisesta aina saattohoitotasoiseen sairaanhoitoon kotona yhdessä hoitavan lääkärin kanssa. Otamme mielellämme asiakkaita myös määräaikaisilla sopimuksilla vaikkapa omaisten loman ajaksi.

Coffee Bean

päivittäiset askareet

✔ Päivittäinen hygienia

✔ Suihkutukset

✔ Lääkejaot

✔ Ruokailut

✔ Haavahoidot

✔ Muut päivittäiset askareet

Coffee Bean

pienet kodin siistimiset

✔ Pintojen siivous

✔ Lakanoiden vaihto

✔ Roskien vienti

✔ Muut pienet siistimiset

Coffee Bean

Muu arjen apu ja tuki

✔ Kauppakäynnit

✔ Arjen jutusteluhetket

✔ Ulkoiluhetket

✔ Apu vaatehuollossa

✔ Kokkailussa avustaminen

✔ Muu arjen apu ja tuki

Varaa ilmainen palvelukartoitus 

Teemme aluksi jokaisen asiakkaamme kanssa maksuttoman palvelukartoituksen, jossa sairaanhoitajamme keskustelee asiakkaan ja mahdollisesti hänen omaistensa kanssa hoidon tarpeesta ja hoitoon vaikuttavista tekijöistä.

Asiakkaan toiveiden toteuttaminen ja mahdollisimman joustava toiminta ovat keskeisintä palvelussamme. Palvelukartoituksen tilaaminen ei sido sinua mihinkään.

Jätä yhteydenottopyyntö

6 + 10 =

Olemme olleet todella tyytyväisiä Sellinan palveluun. Kyselen myös isältäni aina välillä miten on mennyt ja hän on kertonut ihania tarinoita Sellinan hoitajista.”

-Sellinan asiakas, 2019

Sellinassa ja Sellinan hoitajissa parasta on se, että koen että meillä on avoin suhde. Koen voivani sanoa jos on tarvetta sanoa ja myös heidän puolestaan puhutaan rehellisesti ja avoimesti.

-Sellinan asiakas, 2019

Minulla on läheiset välit vanhempiini ja on ollut vaikea nähdä millaisia muutoksia ikä tekee. Halusin mahdollisimman hyvää hoitoa heille ja koen että niin on tapahtunut Sellinan valittuani.”

-Sellinan asiakas, 2019

”Sellinan hoitajista löytyy huipputyyppejä ja hyvää huumorintajua. Olen myös kokenut, että voi hyvin sanoa myös suoraan että ’voisiko asiat hoitaa näin’ tai ’ottaa tämän huomioon’. Esimerkiksi sellaiset pienetkin asiat, kuten että voisiko isälle keittää aina välillä puuroa”

-Sellinan asiakas, 2019

”Kaikista paras kiitos Sellinalle on se, että miten äiti ja isä ovat kokeneet Sellinan hoitajat. On ollut turvallista näiden hoitajien kanssa ja olekin suositellut Sellinaa lämmöllä myös ystävilleni.

-Sellinan asiakas, 2019

”Meidän isä on ihan mielettömän iso herkkusuu. Isä oli hyvin iloinen Jutan lahjaksi tuomasta suklaajoulukalenterista. Hän oli hirveän tyytyväinen, sillä siinä yhdistyy kaksi tärkeää asiaa: häntä oli muistettu ja se, että lahja oli suklaata. Usein pienimmät asiat ovat niitä isoimpia asioita”

-Sellinan asiakas, 2019

Muutos isän hyvinvoinnissa henkisesti ja fyysisesti on ollut mielettömän suuri vaihdettuamme Sellinan kotihoitoon.”

-Sellinan asiakas, 2019

”Äiti kerran kysyi isältä kuka hoitajista on kivoin, vaikka ei tällaiseen ehkä kukaan osaisi vastata. Isä oli vastannut ihanasti että ’kaikki he ovat minulle rakkaita’. Mun mielestä se oli aika isosti sanottu ja kertoo aika paljon. Siinä vaiheessa hoivasuhdetta oli ollut takana vasta alle vuosi. Tämä kuvastaa hyvin Sellinan tapaa hoitaa asiakkaitaan.”

-Sellinan asiakas, 2019

”Sellinan Annukka on hirmuisen ystävällinen, herttainen ja kärsivällinen aina. Hän  jaksaa bongata isän kanssa kaikki linnut, oravat, ihmiset ja lentokoneet keittiön ikkunasta ruokailun yhteydessä. Joskus siinä saattaa joutua istumaan kahdesta kolmeenkin tuntiin.”

-Sellinan asiakas, 2019

Kotihoitoa ja siivousta samassa paketissa 

Tarjoamme kotihoidon lisäksi myös korkealaatuisia siivouspalveluita taataksemme kokonaisvaltaisen hoivan asiakkaillemme. Palvelukartoituksen yhteydessä voimme yhdistää palvelut sinulle sopivalla tavalla palvellaksemme tarpeitasi mahdollisimman hyvin. 

Välinevalinnoissa suosimme kestävyyttä. Pesuaineiden käytössä ja annostelussa pyritään kuormittamaan ympäristöä mahdollisimman vähän.  

KUKA SINUA TAI LÄHEISTÄSI HOITAA?

Sinulla on mahdollisuus tutustua tiimiimme jo ennen hoitosuhteen aloitusta. Lämmin ja asiantunteva joukkomme koostuu monen alan taitajista. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!

lue lisää aiheesta

Ymmärrämme, että hoitosuhteen käytännön asiat saattavat joskus tuntua hämmentäviltä. Haluamme olla tukenasi ja apunasi alusta saakka, tiedon keruusta lähtien, joten olemme koonneet avuksesi sarjan opasartikkeleita.

Sellinan toimintaohjeet koronavirukseen

Meille asiakkaidemme terveyden turvaaminen on tärkeintä, joten olemme ryhtyneet toimenpiteisiin liittyen Suomessa kasvaneisiin koronavirustartuntamääriin. Sellinan toimenpiteet Jatkamme kotihoiva- ja siivouskäyntejämme...

lue lisää

Kotitalousvähennys – Mitä? Kenelle? Miten?

Hyödynnä kotitalousvähennys Sellinan asiakkaanaKotitalousvähennys kuulostaa tutulta, mutta et ole aivan varma kuinka se käytännössä toimii? Kokosimme alle kaikki tärkeimmät tiedot ja tärpit, jotka sinun tulee tietää. ...

lue lisää

Ota yhteyttä

Sellina by VKY Care OY
Tehtaankatu 14
00140 Helsinki

 

Sähköposti info@sellina.fi

Palvelunumero 050 477 9900 (arkisin klo 10-16)

Jätä yhteydenottopyyntö

9 + 10 =