0600 066 466 info@sellina.fi

KORKEALAATUISET

HOIVAPALVELUT

Tarjoamme kokonaisvaltaista ja korkealaatuista kotihoitoa ikäihmisille, omaishoitajille ja muille arjen apua tarvitseville.

Luotettavaa kotihoitoa pääkaupunkiseudulla

Toimimme joko osana asiakkaan laajempaa hoitorinkiä tai ainoana hoitavana tahona. Teemme tiivistä yhteistyötä Helsingin ja Espoon kaupunkien kotihoitojen kanssa ja otamme vastaan näiden kaupunkien palveluseteleitä.

Meillä on valmiudet ja vankka kokemus pienestä avun tarjoamisesta aina saattohoitotasoiseen sairaanhoitoon kotona yhdessä hoitavan lääkärin kanssa. Otamme mielellämme asiakkaita myös määräaikaisilla sopimuksilla vaikkapa omaisten loman ajaksi.

Coffee Bean

päivittäiset askareet

✔ Päivittäinen hygienia

✔ Suihkutukset

✔ Lääkejaot

✔ Ruokailut

✔ Haavahoidot

✔ Muut päivittäiset askareet

Coffee Bean

pienet kodin siistimiset

✔ Pintojen siivous

✔ Lakanoiden vaihto

✔ Roskien vienti

✔ Muut pienet siistimiset

Coffee Bean

Muu arjen apu ja tuki

✔ Kauppakäynnit

✔ Arjen jutusteluhetket

✔ Ulkoiluhetket

✔ Apu vaatehuollossa

✔ Kokkailussa avustaminen

✔ Muu arjen apu ja tuki

Varaa ilmainen palvelukartoitus 

Teemme aluksi jokaisen asiakkaamme kanssa maksuttoman palvelukartoituksen, jossa sairaanhoitajamme keskustelee asiakkaan ja mahdollisesti hänen omaistensa kanssa hoidon tarpeesta ja hoitoon vaikuttavista tekijöistä.

Asiakkaan toiveiden toteuttaminen ja mahdollisimman joustava toiminta ovat keskeisintä palvelussamme. Palvelukartoituksen tilaaminen ei sido sinua mihinkään.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kotihoitoa ja siivousta samassa paketissa 

Tarjoamme kotihoidon lisäksi myös korkealaatuisia siivouspalveluita taataksemme kokonaisvaltaisen hoivan asiakkaillemme. Palvelukartoituksen yhteydessä voimme yhdistää palvelut sinulle sopivalla tavalla palvellaksemme tarpeitasi mahdollisimman hyvin. 

Välinevalinnoissa suosimme kestävyyttä. Pesuaineiden käytössä ja annostelussa pyritään kuormittamaan ympäristöä mahdollisimman vähän.  

KUKA SINUA TAI LÄHEISTÄSI HOITAA?

Sinulla on mahdollisuus tutustua tiimiimme jo ennen hoitosuhteen aloitusta. Lämmin ja asiantunteva joukkomme koostuu monen alan taitajista. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!

lue lisää aiheesta

Ymmärrämme, että hoitosuhteen käytännön asiat saattavat joskus tuntua hämmentäviltä. Haluamme olla tukenasi ja apunasi alusta saakka, tiedon keruusta lähtien, joten olemme koonneet avuksesi sarjan opasartikkeleita.

Kotitalousvähennys – Mitä? Kenelle? Miten?

Hyödynnä kotitalousvähennys Sellinan asiakkaanaKotitalousvähennys kuulostaa tutulta, mutta et ole aivan varma kuinka se käytännössä toimii? Kokosimme alle kaikki tärkeimmät tiedot ja tärpit, jotka sinun tulee tietää. ...

lue lisää

Ota yhteyttä

Sellina by VKY Care OY
Tehtaankatu 14
00140 Helsinki

 

Sähköposti info@sellina.fi

Palvelunumero 0600 066 466

Jätä yhteydenottopyyntö