050 477 9900 (arkisin klo 10-16) info@sellina.fi

OSTA LAHJAKORTTI

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron, matkat, vakuutukset & pesuaineet. Luotettavat hinnat ilman turhia piilokuluja.

OSTA LAHJAKSI

Lahjakorttivalikoimamme

Mukava ja varmasti toivottu tapa muistaa ystävää tai läheistään on ostaa meiltä lahjakortti. Lahjakortti oikeuttaa joko siivoukseen, koti- tai hoivapalveluihin tai jalkahoitoon. Lähetämme lahjakortin teille postitse ja lahjakortin saaja voi olla yhteydessä meihin ja sopia tarkemmin kanssamme milloin ja mitä teemme hänen luonaan.

Siivouslahjakortti 

Tarjoamme kotihoidon lisäksi laadukasta koti- ja toimitilasiivousta kaikille jotka sitä tarvitsevat. Välinevalinnoissa Sellinassa suositaan kestävyyttä. Pesuaineiden käytössä ja annostelussa pyritään kuormittamaan ympäristöä mahdollisimman vähän. Summan voit valita itse. 

Hoivalahjakortti

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ja korkealaatuisia hoivapalveluita ikäihmisille, omaishoitajille ja muille apua tarvitseville ryhmille.

Koulutetut ja ammattitaitoiset hoitajamme tarjoavat apuaan kauppakäynneistä aina saattohoitoon asti. Hoivalahjakortin summan voit valita itse. 

Vapaavalintainen lahjakortti

Etkö vielä tiedä miten lahjansaaja haluaa lahjakortin käyttää? Ei hätää! Meillä voit ostaa lahjakortin valitsemallasi summalla ja lahjakortin vastaanottaja saa itse sopia käytännön järjestelyistä kanssamme. 

Olemme olleet todella tyytyväisiä Sellinan palveluun. Kyselen myös isältäni aina välillä miten on mennyt ja hän on kertonut ihania tarinoita Sellinan hoitajista.”

-Sellinan asiakas, 2019

Sellinassa ja Sellinan hoitajissa parasta on se, että koen että meillä on avoin suhde. Koen voivani sanoa jos on tarvetta sanoa ja myös heidän puolestaan puhutaan rehellisesti ja avoimesti.

-Sellinan asiakas, 2019

Minulla on läheiset välit vanhempiini ja on ollut vaikea nähdä millaisia muutoksia ikä tekee. Halusin mahdollisimman hyvää hoitoa heille ja koen että niin on tapahtunut Sellinan valittuani.”

-Sellinan asiakas, 2019

”Sellinan hoitajista löytyy huipputyyppejä ja hyvää huumorintajua. Olen myös kokenut, että voi hyvin sanoa myös suoraan että ’voisiko asiat hoitaa näin’ tai ’ottaa tämän huomioon’. Esimerkiksi sellaiset pienetkin asiat, kuten että voisiko isälle keittää aina välillä puuroa”

-Sellinan asiakas, 2019

”Kaikista paras kiitos Sellinalle on se, että miten äiti ja isä ovat kokeneet Sellinan hoitajat. On ollut turvallista näiden hoitajien kanssa ja olekin suositellut Sellinaa lämmöllä myös ystävilleni.

-Sellinan asiakas, 2019

”Meidän isä on ihan mielettömän iso herkkusuu. Isä oli hyvin iloinen Jutan lahjaksi tuomasta suklaajoulukalenterista. Hän oli hirveän tyytyväinen, sillä siinä yhdistyy kaksi tärkeää asiaa: häntä oli muistettu ja se, että lahja oli suklaata. Usein pienimmät asiat ovat niitä isoimpia asioita”

-Sellinan asiakas, 2019

Muutos isän hyvinvoinnissa henkisesti ja fyysisesti on ollut mielettömän suuri vaihdettuamme Sellinan kotihoitoon.”

-Sellinan asiakas, 2019

”Äiti kerran kysyi isältä kuka hoitajista on kivoin, vaikka ei tällaiseen ehkä kukaan osaisi vastata. Isä oli vastannut ihanasti että ’kaikki he ovat minulle rakkaita’. Mun mielestä se oli aika isosti sanottu ja kertoo aika paljon. Siinä vaiheessa hoivasuhdetta oli ollut takana vasta alle vuosi. Tämä kuvastaa hyvin Sellinan tapaa hoitaa asiakkaitaan.”

-Sellinan asiakas, 2019

”Sellinan Annukka on hirmuisen ystävällinen, herttainen ja kärsivällinen aina. Hän  jaksaa bongata isän kanssa kaikki linnut, oravat, ihmiset ja lentokoneet keittiön ikkunasta ruokailun yhteydessä. Joskus siinä saattaa joutua istumaan kahdesta kolmeenkin tuntiin.”

-Sellinan asiakas, 2019

Usein kysyttyä

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron, matkat, vakuutukset & pesuaineet. Luotettavat hinnat ilman turhia piilokuluja.

1. Onko hoiva- tai siivouspalvelua mahdollista kokeilla ilman pidempää sitoutumista?

Totta kai! Meille on tärkeää, että koet olosi hyväksi ja turvalliseksi kanssamme – oli kyseessä hoiva- tai siivousasiakkuus. Tarjoamme mm. kertasiivouksia ilman sitoutumispakkoa ja hoivapalveluissa mahdollisuuden määräaikaiseen hoivasuhteeseen. 

2. Voiko Sellinan palveluja maksaa palvelusetelillä?

Kyllä voi! Otamme vastaan Helsingin ja Espoon kaupungin myöntämiä palveluseteleitä sekä siivous- että hoivapalvelujen maksuun. Autamme mielellämme sinua palveluseteleiden kanssa, mikäli jokin niissä mietityttää. Lue lisää palveluseteleistä täältä.

3. Saako palveluista kotitalousvähennystä?

Kyllä saa! Sekä siivous- että hoivapalveluistamme saa kotitalousvähennyksen. Vähennys on vuonna 2020 40%  maksetusta summasta enintään 2250 euroon vuodessa. Huomioithan että lahjakorttia lahjaksi antaessa kotitalousvähennyksessä on tiettyjä rajoitteita.  Lue lisää kotitalousvähennyksestä täältä

Varaa ilmainen palvelukartoitus 

Teemme aluksi jokaisen asiakkaamme kanssa maksuttoman palvelukartoituksen, jossa keskustelemme joko kotihoivaan tai -siivoukseen liittyvistä toiveista ja tavoitteista. 

Asiakkaan toiveiden toteuttaminen ja mahdollisimman joustava toiminta ovat keskeisintä palvelussamme. Palvelukartoituksen tilaaminen ei sido sinua mihinkään.

Jätä yhteydenottopyyntö