Hoiva
Sellina tarjoaa kokonaisvaltaisia ja korkealaatuisia hoivapalveluita ikäihmisille, omaishoitajille ja muille apua tarvitseville ryhmille. Koulutetut ja ammattitaitoiset hoitajamme tarjoavat apuaan kauppakäynneistä aina saattohoitoon asti. Hoidamme suihkutukset, haavojenhoidot, lääkkeenjaot sekä muut hoidolliset toimenpiteet arkiaskareita unohtamatta. Hoitajamme tekevät käynneillä myös pieniä siistimistehtäviä tarvittaessa (pintojen siivous, lakanoiden vaihto, roskien vienti, …) jotta asiakkaan kotona viihtyminen olisi turvattu.

Teemme aluksi jokaisen asiakkaamme kanssa maksuttoman palvelukartoituksen, jossa sairaanhoitajamme keskustelee asiakkaan ja mahdollisesti hänen omaisten kanssa hoidon tarpeesta ja samalla käydään läpi asiakkaan hoitoon vaikuttavat tekijät. Asiakkaan toiveiden toteuttaminen ja mahdollisimman joustava toiminta ovat keskeisintä palvelussamme. Palvelukartoituksen tilaaminen ei sido sinua mihinkään.

Toimimme sekä osana asiakkaan hoitorinkiä että ainoana hoitavana tahona. Teemme tiivistä yhteistyöstä kaupungin kotihoidon (Espoo/Helsinki) kanssa ja otamme vastaan kaupungin palveluseteleitä. Meillä on valmiudet ja vankka kokemus myös aina saattohoitotasoiseen sairaanhoitoon kotona yhdessä hoitavan lääkärin kanssa. Otamme mielellämme asiakkaita myös määräaikaisilla sopimuksilla vaikkapa omaisten loman ajaksi.

Varaa aika ilmaiseen palvelukartoitukseen:

0600 066 466 (0,38 snt+pvm)