050 477 9900 (arkisin klo 10-16) info@sellina.fi

Siivous- ja hoivapalveluista vastaava johtaja Jutta Müller

 

”Olen Jutta ja hoitotyön lisäksi rakastan muun muassa mäyräkoiria. Perheeseeni kuuluukin mieheni ja kolme suloista koiraa. Vapaa-ajalla harrastan kamppailulajeja, tällä hetkellä mieleeni ovat potkunyrkkeily sekä nyrkkeily. Tähän ammattiin minut on ajanut lapsesta saakka palanut halu olla sairaanhoitaja, ja olenkin todella ylpeä työstäni.” 

Kannustava, hyväsydäminen, ahkera ja sanojensa mittainen.”

Alla on esitelty muu Sellinan siivous- ja hoivahenkilökunta.

 

 

 

Hoivahenkilökunta

Reija Broman

Reija Broman

Lähihoitaja

Olen musiikillinen ja pirteä koiraihminen.  Töiden ulkopuolella viihdyn metsässä koirien kanssa lenkkeillen ja ajankohdan tuoksuja tuoksutellen. Syksy ja sateet saavat minut hymyilemään.

Sirlin Siim

Sirlin Siim

Lähihoitaja

Perheeni on tärkeintä elämässäni ja rakastan kesää sekä matkustamista.
”Todella ystävällinen ja aina ymmärtäväinen, Sirlin ottaa aina muut huomioon ja on tarkka työssään joka saralla.”

Liinus Pellinen

Liinus Pellinen

Lähihoitajaopiskelija

”Hyväntahtoinen, tarkka, luotettava, osaava ja aina valmis auttamaan. Asiakkaat rakastavat Liinusta, eikä ihme!”

Terttu-Mummi

Terttu-Mummi

Sairaanhoitaja

Olen sairaanhoitaja pitkänlinjan mukaan. Liikunta, etenkin tennis, on lähellä sydäntä ja perheeni on minulle kaikki kaikessa. Lasten lapseni ja mökkeily toimivat arjen piristäjinä. 

Mirva Virta

Lähihoitaja

”Tunnollinen, ystävällinen, tarkka ja huolellinen. Mirva on erittäin ammattitaitoinen hoitaja ja ratkaisukeskeinen työntekijä. Pinnan alla on paljon enemmän kuin ensitapaamisella huomaakaan.”

Saija Nurminen

Lähihoitaja

Sinä?

Sinä?

Lähihoitaja, muistihoitaja, siivous, muu

Haluatko sinä liittyä asiantuntevaan henkilökuntaamme? Etsimme jatkuvasti hyviä tyyppejä liittymään tiimiin, ota yhteyttä tai laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@sellina.fi tai nettisivuilta löytyvän lomakkeen kautta. Ollaan yhteydessä! 

Siivoushenkilökunta

Leena Markkinen

Leena Markkinen

Olen hyvin touhukas, kohta 2-vuotiaan pojan mummo ja vietän paljon aikaa hänen kanssaan. Kotoa löytyy myös Collie-hauva, jonka kanssa viihdyn ulkoillen. Mökkeilykin on lähellä sydäntäni, mutta pohjimmiltaan olen koti-ihminen, joka tykkää sisustaa ja siivota.

Zivile Urbanavicius

Zivile Urbanavicius

Olen hyväsydäminen, ahkera, tarkka, avulias sekä huumorintajuinen työntekijä, joka ei koskaan sano uusille haasteille ”ei”. ”Meidän oma, rakas siivojamme Zivile, aivan loistava tyyppi! Aina valmis auttamaan, joka työnantajan unelma.”

Irina Plaksina

Irina Plaksina

Tarkka, taitava ja herttainen. Irina on Sellinan pitkäaikaisin siivooja, aina iloinen ja pidetty työntekijä sekä kollega”

Minna Rahikka

Suhtaudun itseeni ja elämään katsomalla maailmaa suurten parodia-kiikareiden läpi: ei tämä ole niin vakavaa. ”Meidän Minna on huolellinen, luotettava ja tehokas työntekijä”

Haluatko kuulla lisää?

Nyt kun olet tutustunut henkilökuntaamme, on hyvä hetki lukea lisää myös Sellinasta. Heittäydy mukaan vuoteen 2015 ja lue kuinka Sellinasta on muovautunut asiakkaidemme arvostama ja rakastama yritys.