050 477 9900 (arkisin klo 10-16) info@sellina.fi

YRITYSESITTELY

Tarjoamme kokonaisvaltaista ja korkealaatuista kotihoitoa ikäihmisille, omaishoitajille ja muille arjen apua tarvitseville.

Sellina by VKY Care OY

VKY Care OY (Sellina) on kotimaisessa yksityisomistuksessa oleva perheyritys. Sellina- tuotemerkin alla toimintaa pääkaupunkiseudulla on ollut jo vuodesta 2004 alkaen. Huhtikuun 2015 alussa Sellinan (ja Silver Caren) liiketoiminta siirtyi VKY Care OY:n omistukseen. Liiketoimintakauppa vahvistaa mahdollisuuttamme kehittää toimintaamme tulevaisuudessa. Palveluihimme tuli muun muassa 2015 oma terveyskauppa, josta saat kätevästi haavanhoitotarvikkeet, hygieniatuotteet (vaipat, pesuaineet ym) ja paljon muuta suoraan kotiisi. Voit toki myös vierailla uudistuneissa tiloissamme osoitteessa Tehtaankatu 14, Helsinki.

Yksilöllisesti räätälöidyn ja asiakkaan elämänhallintaa tukevan palvelumallimme mukaisesti hoidamme asiakkaan moniammatillisesti tiimityössä. Jokaisella asiakkaalla on oma vastuuhoitaja, joka vastaa asiakkaan palvelusuunnitelmasta. Meillä on täysin kotimainen hoivahenkilökunta.

Sellina tarjoaa myös laadukasta kotisiivousta kaikille jotka sitä tarvitsevat. Meiltä saa myös toimistosiivoukset, muuttosiivoukset sekä paljon muuta. Välinevalinnoissa Sellinassa suositaan kestävyyttä. Pesuaineiden käytössä ja annostelussa pyritään kuormittamaan ympäristöä mahdollisimman vähän.

Panostamme laadukkaisiin ja korkeatasoisiin palveluihin sekä hyvinvoivaan ja sitoutuneeseen henkilöstöön. Henkilökuntamme vaihtuvuus on todella pieni, tuttu työntekijä lisää turvallisuutta ja luotettavuutta. Kehitämme koko ajan palveluitamme. Panostamalla henkilöstömme hyvinvointiin, saamme myös tyytyväisiä asiakkaita.

  MEILLE TÄRKEITÄ ARVOJA OVAT

  Z

  Luotettavuus

   

   

  Asiakaslähtöisyys

  /

  Sitoutuminen

  Yksilöllisyys

  Kotimaisuus

  SELLINAN TARINA

  ”Oli huhtikuun ensimmäinen päivä vuonna 2015 ja uuden alun aika. VKY Care Oy osti liiketoimintansa alle kotimaisen yrityksen, joka tarjosi henkilökohtaista hoitotyötä sekä laadukkaita siivouspalveluita lähialueen asukkaille. Yrityksen nimi oli Sellina..”

  Haluatko kuulla lisää? Heittäydy mukaan vuoteen 2015 ja lue kuinka Sellinasta on muovautunut asiakkaidemme arvostama ja rakastama yritys.

  Olemme olleet todella tyytyväisiä Sellinan palveluun. Kyselen myös isältäni aina välillä miten on mennyt ja hän on kertonut ihania tarinoita Sellinan hoitajista.”

  -Sellinan asiakas, 2019

  Sellinassa ja Sellinan hoitajissa parasta on se, että koen että meillä on avoin suhde. Koen voivani sanoa jos on tarvetta sanoa ja myös heidän puolestaan puhutaan rehellisesti ja avoimesti.

  -Sellinan asiakas, 2019

  Minulla on läheiset välit vanhempiini ja on ollut vaikea nähdä millaisia muutoksia ikä tekee. Halusin mahdollisimman hyvää hoitoa heille ja koen että niin on tapahtunut Sellinan valittuani.”

  -Sellinan asiakas, 2019

  ”Sellinan hoitajista löytyy huipputyyppejä ja hyvää huumorintajua. Olen myös kokenut, että voi hyvin sanoa myös suoraan että ’voisiko asiat hoitaa näin’ tai ’ottaa tämän huomioon’. Esimerkiksi sellaiset pienetkin asiat, kuten että voisiko isälle keittää aina välillä puuroa”

  -Sellinan asiakas, 2019

  ”Kaikista paras kiitos Sellinalle on se, että miten äiti ja isä ovat kokeneet Sellinan hoitajat. On ollut turvallista näiden hoitajien kanssa ja olekin suositellut Sellinaa lämmöllä myös ystävilleni.

  -Sellinan asiakas, 2019

  ”Meidän isä on ihan mielettömän iso herkkusuu. Isä oli hyvin iloinen Jutan lahjaksi tuomasta suklaajoulukalenterista. Hän oli hirveän tyytyväinen, sillä siinä yhdistyy kaksi tärkeää asiaa: häntä oli muistettu ja se, että lahja oli suklaata. Usein pienimmät asiat ovat niitä isoimpia asioita”

  -Sellinan asiakas, 2019

  Muutos isän hyvinvoinnissa henkisesti ja fyysisesti on ollut mielettömän suuri vaihdettuamme Sellinan kotihoitoon.”

  -Sellinan asiakas, 2019

  ”Äiti kerran kysyi isältä kuka hoitajista on kivoin, vaikka ei tällaiseen ehkä kukaan osaisi vastata. Isä oli vastannut ihanasti että ’kaikki he ovat minulle rakkaita’. Mun mielestä se oli aika isosti sanottu ja kertoo aika paljon. Siinä vaiheessa hoivasuhdetta oli ollut takana vasta alle vuosi. Tämä kuvastaa hyvin Sellinan tapaa hoitaa asiakkaitaan.”

  -Sellinan asiakas, 2019

  ”Sellinan Annukka on hirmuisen ystävällinen, herttainen ja kärsivällinen aina. Hän  jaksaa bongata isän kanssa kaikki linnut, oravat, ihmiset ja lentokoneet keittiön ikkunasta ruokailun yhteydessä. Joskus siinä saattaa joutua istumaan kahdesta kolmeenkin tuntiin.”

  -Sellinan asiakas, 2019

  artikkelimme

  Sellinan toimintaohjeet koronavirukseen

  Meille asiakkaidemme terveyden turvaaminen on tärkeintä, joten olemme ryhtyneet toimenpiteisiin liittyen Suomessa kasvaneisiin koronavirustartuntamääriin. Sellinan toimenpiteet Jatkamme kotihoiva- ja siivouskäyntejämme...

  lue lisää

  Kotitalousvähennys – Mitä? Kenelle? Miten?

  Hyödynnä kotitalousvähennys Sellinan asiakkaanaKotitalousvähennys kuulostaa tutulta, mutta et ole aivan varma kuinka se käytännössä toimii? Kokosimme alle kaikki tärkeimmät tiedot ja tärpit, jotka sinun tulee tietää. ...

  lue lisää