0600 066 466 info@sellina.fi

Sellina by VKY Care OY

VKY Care OY (Sellina) on kotimaisessa yksityisomistuksessa oleva perheyritys. Sellina- tuotemerkin alla toimintaa pääkaupunkiseudulla on ollut jo vuodesta 2004 alkaen. Huhtikuun 2015 alussa Sellinan (ja Silver Caren) liiketoiminta siirtyi VKY Care OY:n omistukseen. Liiketoimintakauppa vahvistaa mahdollisuuttamme kehittää toimintaamme tulevaisuudessa. Palveluihimme tuli muun muassa 01.06.2015 oma terveyskauppa, josta saat kätevästi haavanhoitotarvikkeet, hygieniatuotteet (vaipat, pesuaineet ym) ja paljon muuta suoraan kotiisi. Voit toki myös vierailla uudistuneissa tiloissamme osoitteessa Tehtaankatu 14, Helsinki.

Olemme suomalaisessa yksityisomistuksessa oleva yritys ja toimimme pääkaupunkiseudulla. Yksilöllisesti räätälöidyn ja asiakkaan elämänhallintaa tukevan palvelumallimme mukaisesti hoidamme asiakkaan moniammatillisesti tiimityössä. Jokaisella asiakkaalla on oma vastuuhoitaja, joka vastaa asiakkaan palvelusuunnitelmasta. Meillä on täysin kotimainen hoivahenkilökunta.

Sellina tarjoaa myös laadukasta kotisiivousta kaikille jotka sitä tarvitsevat (myös toimistosiivoukset, tyhjät asunnot ym.).

Panostamme laadukkaisiin ja korkeatasoisiin palveluihin sekä hyvinvoivaan ja sitoutuneeseen henkilöstöön. Henkilökuntamme vaihtuvuus on todella pieni, tuttu työntekijä lisää turvallisuutta ja luotettavuutta. Kehitämme koko ajan palveluitamme. Panostamalla henkilöstömme hyvinvointiin, saamme myös tyytyväisiä asiakkaita.

Välinevalinnoissa Sellinassa suositaan kestävyyttä. Pesuaineiden käytössä ja annostelussa pyritään kuormittamaan ympäristöä mahdollisimman vähän.

Sellinan arvot

  • Luotettavuus
  • Asiakaslähtöisyys
  • Sitoutuminen
  • Yksilöllisyys
  • Kotimaisuus

Varaa aika ilmaiseen palvelukartoitukseen:

0600 066 466 (0,38 snt+pvm)